Food quote

About

Food and me

 

Van foodie voor foodies.

Communicatie is vandaag de dag een belangrijk aspect binnen je bedrijf. Het verhaal en je uitstraling moet kloppen. Juiste communicatie is steeds een meerwaarde. Communicatie met gevoel, met inleving en passie voor het product. Communicatie die blijft hangen, die beklijft en je zin geeft naar meer.

Visueel EN inhoudelijk sterk. Het één gaat niet zonder het ander. Beiden moeten perfect zijn afgestemd op elkaar.

Voedingscommunicatie is een vak apart. Niet iedereen heeft voeling voor voeding, voor smakelijke voeding. Ikzelf ben een foodie en dagdagelijks bezig met voeding. Is het nu via de communicatie projecten die ik uitwerk, de foto’s die ik neem, de styling die ik erbij uitdenk of de recepten die ik ontwikkel.

Voeding laat me niet los. Voeding laat niemand los. Iedereen heeft wel een persoonlijk verhaal met voeding. Voeding is al jaren het centrum van onze maatschappij. We zijn bourgondiërs en houden van lekker eten. Of je nu iedere dag je boterhammen met vleessalade meeneemt naar je werk, zweert bij een hippe salade als lunch, ijzersterk gelooft in de voordelen van vegan, geniet van je aperitief en af en toe eens absoluut losgeht op de allerlekkerste taart.

Dat is voeding voor mij, voor mijn klanten en mijn omgeving. Food and me

Vind je jezelf terug in mijn verhaal, passie en engagement ? Neem dan zeker contact op. Er bloeit sowieso iets moois. Daar ben ik van overtuigd.

Tot binnenkort,

Evelyne