Portret Evelyne Sinnaeve, food fotograaf voor Food and me

Deze zomer vroeg het Nederlands magazine Gezond Nu om een column te schrijven over mijn kookfilosofie. Ik ontwikkel namelijk gerechten voor mensen met intoleranties.

Waarom ? Omdat ik zelf vervloekt ben met ontelbare intoleranties. Te veel om op te noemen. Maar te vaak zie ik de vertwijfeling rondom mij, van mensen die ook dezelfde diagnose gekregen hebben. Eerst de ontgoocheling en dan de zoektocht naar wat wel mag en wat niet. En vooral, hoe kan ik nog steeds lekkere gerechten maken voor mezelf en voor mijn gezin.

Want eens je weet waarom je buik je zo laat afzien, wil je echt veranderen van voedingsgewoonte. Maar iedere dag 2 verschillende maaltijden op tafel toveren, daar heeft niemand tijd voor.

Ben je zelf op zoek naar inspiratie, volg me dan zeker op Facebook en Instagram. Ik post er 2 à 3 keer in de week leuke gerechten voor iedere dag.